Iz Beograda za Madrid Air Serbia

Čuo sam da iz Beograda za Madrid Air Serbia leti od juna, pa me zanima povratna karta sa odlaskom 02. juna i povratkom 09. juna iz Madrida. Hvala. Miloš Živković, Beograd

Posetilac: Miloš Živković, Beograd
Datum: 30.01.2019
Grupa: Avio karte

Iz Beograda za Madrid Air Serbia

Poštovani gospodine Živkoviću,

Iz Beograda za Madrid Air Serbia direktno počinje da saobraća od 02.06.2019. godine. Promotivni period za kupovinu avionskih karata iz Beograda za Madrid Air Serbia avio kompanijom traje do 11.03.2019. godine. Trenutna cena povratne avionske karte iz Beograda za Madrid Air Serbia za direktan let po putniku sa svim taksama iznosi 21860 dinara. Za sve dodatne informacije u vezi teme iz Beograda za Madrid Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Sve detalje promocije iz Beograda za Madrid Air Serbia možete pratiti i na našim  Facebook i Twitter stranama. Želimo Vam srećan put!


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Španiju

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji iz Beograda za Madrid Air Serbia avio kompanijom bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Slična pitanja i odgovori